Schaefer Graacher Himmelreich Riesling Kabinett 2016

Tortilla fylt med det du måtte ha for hånden er blitt en venn i tidsnøden. Denne kombinasjonen av torsk og hvite bønner er ekstra smaksrik og mettende.
Rens og skjær løken i terninger. Rens og finhakk hvitløk og chili. Skåld tomatene ved å dyppe dem i kokende vann i 10 sekunder og deretter i iskaldt vann. Fjern skinnet og skjær tomatene i terninger. Skjær fisken i terninger.
Tips:
Tomatskinnet kan du tørke i ovnen ved 100 grader og bruke som pynt.
Surr løken og selleristilken kuttet smått, i olje til det er blankt, tilsett så hakket hvitløk, chili, tomater og bønnene. Kok opp og tilsett krydder.
Tilsett fisketerningene i sausen og la den trekke ved svak varme til den er kokt. Det tar ca 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Tips:
Du kan godt bruke annen type fiskefilet.
Pakk tortillas i aluminiumsfolie og varm dem i stekeovnen 5-10 minutter ved 160 grader.
Legg salatblader på tortillaene og fordel fiskesausen over, stø revet ost over og legg rømme på toppen og pakk dem sammen.
Og veldig mange oppskrifter på tortilla
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du svært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Apéritif