Byggrynsgrøt med honning og kanel
Foto: samael334

Byggrynsgrøt med honning og kanel

Grøt er ikke bare sunt, men også veldig godt. Byggrynsgrøt blir ekstra god når du har litt honning og kanel på.

Fremgangsmåte

La byggrynene ligge i kaldt vann natten over. Hell fra bløtevannet.

Kok opp melk og kanel. Visp i grynene og la grøten trekke i 45 minutter. Rør av og til.

Smak grøten til med salt. Honningen kan vi tilsette i grøten eller la familien velge mengde selv.

Server kald melk eller og yoghurt til.

Lag gjerne denne grøten klar dagen i forveien og varm den opp til frokosten.

Lyst til å lage din egen grøt for det er enklere enn du tror hvis du du ser her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen