Cajunkylling, Corn Fritters og Pecannøttpesto
Foto: Lisa Westgaard

Cajunkylling, Corn Fritters og Pecannøttpesto

Fremgangsmåte

Corn Fritters (maislapper):
Kok kolbene i 5 minutter. Avkjøl litt. Skjær av kornene og grovhakk dem. Skrap stammene for å få med mest mulig av maissaften. Bland med siktet mel, bakepulver, salt og paprika. Bland i eggeplommer og rør godt. Brett inn eggehvitene. Bruk en spiseskje til å forme boller som du klapper flate og steker i varm olje til gyldenbrune, det tar ca 1-1 ½ minutter på hver side. Legg eventuelt på et kjøkkenpapir for at de skal renne av seg.

Cajunkylling:
Bland krydrene og vend kyllingbrystene i blandingen. Varm olje i en panne og stek kyllingbrystene til de er gjennomstekt. Eller brun lett i panne og etterstek i stekeovn ved 180 grader i 5 minutter. Slik unngår du at kjøttet tørker ut.

Pecannøttpesto:
Ha alt i en blender og tilsett olje samtidig som du kjører det hele til en luftig masse. Smak til med lime, salt og pepper.

Sendt inn av Apéritif

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen