Capresesalat med burrata og bringebær

Capresesalat med burrata og bringebær

Bringebære gir dene salaten en nydelig friskhet som smaker himmelsk sammen med kremet burrata og aromatisk basilikum.

Fremgangsmåte

Del de største tomatene i skiver og de mindre i halvmåner. Krydre med en knipe maldonsalt og nykvernet sort pepper og dryss over extra virgin olivenolje.

Bland sammen bringebæreddik og bringebær i en skål. Knus bringebærne lett med en gaffel. 

Riv burrataen i porsjonsstore biter og fordel på tallerknene. Ha over bringebærne sammen med bringebæreddiken og strø basilikumblader over. Smak til med salt og pepper.

Tips:
Bringebæreddik kan erstattes med hvit balsamico eller hvitvinseddik blandet med 0,5ts sukker.

Her finner du flere deilige salater til sommervarmen

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen