Cascina Castlet Moscato d'Asti 2015

Charlotte Russe er en verdensberømt fromasjekake som ifølge historien ble komponert i 1802 av en anerkjent, fransk kjøkkensjef ansatt ved hoffet til den russiske tsaren Alexander I. Enkel å lage og veldig dekorativ.
Hell røren i en langpanne dekket med bakepapir.
Stek sukkerbrødet midt i ovnen ved 200 grader i ca 8 minutter.
Hvelv kaken over på et matpapir/pakepapir som er drysset med sukker. Trekk bakepapiret av kaken. Bakepapiret løsner lett hvis det pensles med kaldt vann.
Smør syltetøy jevnt utover hele kaken, men ikke på den ene langkanten som blir den ytterste kanten i rullen. Rull kaken sammen på langs. Arbeid raskt slik at kaken ikke stivner og blir vanskelig å rulle.
Rull bakepapiret litt stramt rundt kaken og la kaken ligge til den er avkjølt.
Hell i fromasjen og la kaken stå kaldt til fromasjen er stiv.
Ta den ut av formen og sett kaken på fat. Pynt den gjerne med frukt som passer til yoghurtsmaken.
Og her finner du deilige bløtkaker
Du kan også bake de saftigste boller med disse oppskriftene
Har du heller lyst til å bake en annen kake er det veldig mange oppskrifter her
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få ukens kake som nyhetsbrev
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av