Couscoussalat med grillet lamme- og fårepølse
Foto: Morten Brun,Opplysningskontoret for kjøtt

Couscoussalat med grillet lamme- og fårepølse

Fremgangsmåte

Hell kokende vann over safrantrådene eller rør ut den malte gurkemeien. La stå i 10 minutter. Tilbered couscousen i henhold til pakkens bruksanvisning og bland i det gule vannet og smør. Hold den varm.

Kok opp vann og la bønnene koke i 1 minutt. Skyll i kaldt vann. Kutt de soltørkete tomatene i biter. Skjær tomatene i båter og fjern frøene, kutt i terninger. Varm opp olje i en panne og fres løk, hvitløk, pinjekjerner og bladpersille. Ha oppi tomater, harissasaus og sitronsaft. Bland i couscousen.

Grill lamme- og fårepølsene eller steik dem i varm panne. Fordel coucousen på fire tallerkener og legg pølsene oppå. Server med grønn salat og godt brød, gjerne pita.

Sendt inn av Apéritif

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen