Crumble med rips
Foto: siims

Crumble med rips

Denne måten å lage fruktkake på er veldig lettvint. Du kan faktisk ikke gjøre feil, annet enn å glemme tiden.

Fremgangsmåte

Paibunn:
Romtemperer smøret og pisk det luftig med sukker. Tilsett egget og pisk videre. Så rømmen og pisk til godt blandet. Sikt inn melet blandet med bakepulver. Rør til jevn og ha i en smurt langpanne.

Fyll:
Fordel ripsen over. Dryss over sukkeret.

Crumble:
Romtemperer smøret og rør inn mel, havregryn og honning. Rør til jevnt grynete masse.

Fordel crumble over ripsen og stek ved 180 grader i 60 minutter. 

Avkjøl og del opp i firkanter.

Se våre andre oppskrifter på crumble

 Lyst til  å bake en annen kakke så finner du mange

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 22 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen