Dampet kveite med karrisaus og villris

Hva smaker vel bedre enn når du damper denne deilige fisken forsiktig? Deretter tilsetter du sausen og legger på risen på tallerkenen. Du er garantert suksess.

Fremgangsmåte

Kok maiskolbene på svak varme i 20-25 minutter.

Bruk en kniv til å skrape maiskornene fra kolbene.

Vann ut villrisen i 24 timer. Bytt vann og kok risen i 10 minutter.

Skjær fileten i skiver i passende stykker og tilsett salt og pepper.

Damp fisken umiddelbart før servering. Fres karri i olivenolje.

Tilsett fiskekraft og fløte, reduser til halvparten og tykne med maisenna.

Tilsett salt og pepper. Deretter ris, concassé, maiskorn og urtene like før servering.

Her finner du 200 oppskrifter med kveite så det er bare å velge og vrake.

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen