Denne gresk burgereren må du smake
Foto: Sara Johannessen

Denne gresk burgereren må du smake

Lag en burger som er litt annerledes. Vi har hentet inspirasjon fra Hellas. Følg den enkle oppskriften så kan du snart servere.

Fremgangsmåte

Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Spe med vann dersom deigen blir for tykk - deigen skal ikke bli seig.

Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side.

Varm hamburgerbrød og fyll med salat, hamburger, tomat, løk og oliven.

Lag hamburgerbrødene slik Hellstrøm vil at de skal smake

Har du lyst på en annen burger finner du de her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen