Cune Crianza 2016

Ikke rart alle elsker denne pastaretten. Carbonara er en av de enkleste pastarettene, og samtidig en av de mest smaksrike. Prøv denne oppskriften.
Kok spagetti etter anvisning på pakningen. Skjær bacon og skinke i biter og stek først bacon i en varm stekepanne. Ta opp, tørk av fettet. Ha i olje og fres skinken lett. Ha i finhakket hvitløk og stek litt til.
Tilsett brokkoli delt opp i små buketter samt matfløte, og la alt småkoke 2-3 minutter før du rører inn baconet og parmesanosten.
Hell over pastaen og bland godt.
Skill eggeplommene fra hvitene (ikke kast - de holder seg fint i kjøleskapet noen dager) og bland eggeplommene inn i den varme pastaen. Strø over nyrevet parmesan og kvern sort pepper over.
Tips:
Du kan godt droppe brokkoli, erstatte den med bønner, erter, blomkål eller grønnsaksrrester fra tidligere i uken. Eller bare som på bildet friske urter.
De beste oppskriftene med pasta
Her får du svært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Apéritif