Enkel spagettisaus med gulrot og selleri

Enkel spagettisaus med gulrot og selleri

I denne pastasausen skal du fylle godt opp med grønnsaker. Da blir den ekstra god. Du kan også jukse litt å ha i litt kjøtt.

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Rens og finhakk løk og hvitløk. Vask, skrell og riv gulrøtter og selleri. Skjær tomatene i terninger. Fres løken blank sammen med hvitløk i en panne eller gryte.

Hvis du ønsker en vegetarrett, utelater du dette: Tilsett karbonadedeigen eller pølse kuttet i biter og stek den.

Tilsett grønnsakene og tomatpuré.  Tilsett buljongen/kraften og oregano, og la sausen koke i ca. 20 minutter. Ønsker du en sterkere saus, kan du tilsette mer krydder og gjerne en hakket chili. Et par laurbærblad som får koke med i sausen gir en ekstra godt smak, men er ikke nødvendig. Server sausen med nykokt spagetti.

Her er alt du trenger å vite om pasta

Se alle våre andre oppskrifter med pasta

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 11 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen