- Del eplene i to og ta ut kjernene. Skjær i tynne skiver.
- Del plommer i to, ta ut steiner. Skjær i skiver.
- Bre ut paideig på en smurt paiform.
- Strø 1 ss sukker på paideigen. Legg på plomme og epleskiver annenhver gang.
- Bruk et zestjern på begge appelsinene og sett til side. Del appelsinene i to, klem ut saften i en liten gryte. Kok opp med 2 ss sukker til den har blitt tykk som sirup.
- Hell sirupen over frukten og stek paien på 200 grader i ca 45 min eller til alt er gyllent.
- Visp Aito vaniljekrem etter anvisning på pakken og server med kaken.
Slik lager du vaniljekrem selv
Se alt det andre du kan lage med plommer
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig