Eple- og plommekake med appelsin og vaniljekrem

Eple- og plommekake med appelsin og vaniljekrem

Fremgangsmåte

Del eplene i to og ta ut kjernene. Skjær i tynne skiver.

Del plommer i to, ta ut steiner. Skjær i skiver.

Bre ut paideig på en smurt paiform.

Slik lager du paideig selv

Strø 1 ss sukker på paideigen. Legg på plomme og epleskiver annenhver gang.

Bruk et zestjern på begge appelsinene og sett til side. Del appelsinene i to, klem ut saften i en liten gryte. Kok opp med 2 ss sukker til den har blitt tykk som sirup. 

Hell sirupen over frukten og stek paien på 200 grader i ca 45 min eller til alt er gyllent.

Visp Aito vaniljekrem etter anvisning på pakken og server med kaken.

Slik lager du vaniljekrem selv

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Monica Csango for Fazer

5
5/5 etter 13 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen