Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev.
Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
×
Velg de nyhetsbrevene du ønsker å abonnere på
×
Din e-post er registrert
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
×
En feil oppstod
Apéritif
Epleglasert laks med brokkoli og småpoteter
Etter denne måten å tilberede laksen på vil du garantert ikke ha noe annet. Hjemmelaget eplepure er både syrlig og frisk og bringer også inn litt sødme i retten.
Dryss over litt salt på laksefileten som er delt i 4 og legg dem i en ildfast smurt form.
Smør eplepure over laksefiletene. Bak fisken ved 150 grader i 8-10 minutter. Trykk lett med fingeren for å kjenne om fisken er gjennomvarm. Det skal gi litt etter. Hold varm.
Del opp brokkolien i små buketter og kok dem i 2 minutter. Skyll i kald vann. Gjenta med småpotetene. De trenger noen minutter til (avhengig av størrelse), men skal fortsatt ha litt tyggemotstand. Vend poteter og brokkoli i smør og kapers. Dryss over flaksalt og nykvernet pepper og server.
Pokè bowl eller Pokèbolle er for mange den nye sushien og en stor konkurrent til fredagstacoen. Her kan hele familen trikse og mikse og lage sin egen favoritt. Raskt og lage, utrolig godt og næringsrikt.
Ishavsrøye er en virkelig delikatesse. Når du lager den som fish'n chips og legger til rødbetesalat kan vi love deg at du kommer til å lage retten minst en gang til. Den smaker himmelsk og er enkel å lage.
Tyttebærsyltetøy og laks passer godt sammen. Syltetøyet skal bruke til å marinere fisken med. Og når du er ferdig med å lage retten kan vi love deg at det smaker deilig.
Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.