Fiskefondue
Foto: Per Alfsen

Fiskefondue

Fiskefondue er en morsom rett å servere også når du får gode venner på besøk. Du kan virkelig sitte deg ned og kose deg sammen med gjestene.

Fremgangsmåte

Kraft:
Kraften kan vi koke i god tid før selskapet.
Fres løk og fennikel i olje og tilsett de andre ingrediensene. La kraften koke i 10-15 min. Smak den godt til og sil den, men la gjerne løkringer og fennikel i biter koke i kraften ved servering.

Anretning:
Skjær fiskefiletene i biter og legg fisk og annen sjømat på fat slik at alle kan forsyne seg. Hver og en legger sin egen sjømat i kokende kraft og lar den trekke der en stund. Så er det opp til hver enkelt å finne igjen sine biter.

Varm også potetene i fiskekraften. Kraften må være på kokepunktet, derfor må kjelen stå på en kokeplate midt på bordet.

Her finner du flere oppskrifter med fondue

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

4
4/5 etter 17 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen