Frossen jordbær-ostekake

Frossen jordbær-ostekake

Fremgangsmåte

Rund form, ca. 24 cm

Knus kjeksen og dryss ca. halvparten i en smurt kakeform. Skill eggene, og visp plommene med ost, vaniljesukker og melis til det er kremaktig. Riv skallet av appelsinen og bland det i. Visp eggehvitene stive og kremfløten til krem. Bland osteblandingen med eggehviter og krem. Mos jordbærene med litt melis og likør eller konjakk. Hell halvparten av kremblandingen i formen og smør på jorbærmosen. Ha på resten av kremen og til slutt resten av kjekssmulene. Dekk til formen og sett den i fryseren minst 4 timer. La den stå i kjøleskapet et par timer før servering og la den siden stå fremme litt.
Pynt med friske jordbær. Kaken kan med fordel tas med på piknik rett fra fryseren.
5
5/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen