Fruktig egg- og kyllingsalat
Foto: Matprat/Alf Børjesson

Fruktig egg- og kyllingsalat

Denne lettvinte salaten kan også brukes som forrett eller som en deilig lunsj.

Fremgangsmåte

Kok eggene i 6-8 minutter (til smilende/bløt plomme) og avkjøl.

Skjær kyllingkjøttet i mindre biter.

Dra evt stengelen fra sukkerertene og gi dem et kort oppkok (1 minutt). Avkjøl i iskaldt vann og la dem renne godt av.

Skyll tomatene og del dem i 2-4 båter. Skyll og riv salaten i mindre biter.

Del melonen i to og ta ut frøene. Skjær ut fruktkjøttet og del det i biter. Skrell og del opp pæren i biter.

Bland alle ingrediensene til salaten.

Tips:
Du kan godt tilsette terninger av ost for større metningsgrad.

Dressing:
Pisk sammen ingrediensene til dressingen og vend den inn i salaten.
 
Legg salaten på serveringsfat. Pynt med halve egg.
 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 48 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen