Fylt kyllingfilet med karri- og kokossaus
Foto: Astrid Hals

Fylt kyllingfilet med karri- og kokossaus

Denne retten har et internasjonalt preg som gjør den ekstra deilig. Vil helt sikkert falle i smak.

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 180 grader. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og en kvist frisk timian. Ha på salt og pepper.

Surr et par baconskiver rundt hver filet. Stek dem litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt smør og/eller olje, bare til filetene er pent brune.

Legg dem over i en ildfast form og stek videre i ovnen i 10-15 minutter.

Skrell gulrøttene og del dem i to. Skjær løken i ringer. Fres gulrøtter, løk og karripasta i litt smør og olje.

Tilsett kokosmelk. La det koke noen minutter til gulrøttene er møre. Ha i sukkererter de siste par minuttene.

Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Vend inn hakket koriander like før servering.

Del hver kyllingfilet i to på skrå - evt. i skiver på skrå - og server med sukkererter og gulrøtter i karri-/kokossaus.

Brød fylt med feta, paprika og oliven smaker godt til.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 28 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen