Fylte krabbeskjell (Thailand)

Fremgangsmåte

(Vi går ut i fra at allt kjøtt er tilberedt på forhånd. Krabber kokt og svinekjøtt stekt).
Bland krabbekjøtt, reker og svinekjøtt i en liten bolle. Rør inn egg, hvitløkblanding, nam pla og soyasaus. Bland godt sammen.

Press fyllet godt ned i krabbeskjellene. Pisk eggene godt. Dypp krabbeskjellene ned i eggene med den fylte siden ned.

Stek krabbeskjellene i en wokpanne eller frityrgryte i varm olje. Stek et om gangen i ca 1 min (eller 2) altså til eggelaget er gyllent. Ta krabbeskjell opp og la dem renne av på et tørkepapir.
 
Serveres med ris og chillisaus eller nam pla.

Sendt inn av Ingar Jarstad

1
1/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen