Garam masala poteter
Foto: Inkognito

Garam masala poteter

Dette er den indiske varianten av våre stekte poteter. Selvfølgelig med langt mer kryddersmak. Passer veldig godt til kylling- og fiskeretter.

Fremgangsmåte

Ha potetbitene i en langpanne. Bland sammen krydder med olje og arbeid blandingen godt inn i potetbitene.

Stek potetene i ovn på 200 grader i ca 30 min. Snu bitene nå og da.

De siste minuttene has sesamfrøene over potetene. Stek slik at frøene blir litt ristet. Dryss over salt og litt frisk koriander ved servering.

Smaker godt ved siden av kylling og fiskeretter.

Spenstige potetretter

Se alt det gode du kan bruke poteter til

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 9 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen