Gazpacho på termos

Gazpacho på termos

Gazpacho smaker deilig kald. Dermed passer den godt på en termos og dermed å ha med på tur.

Fremgangsmåte

Grovhakk alle grønnsakene. 

Ha dem i en food processor sammen med koriander, tomatjuice, olivenolje og limesaft.

Kjør maskinen til alt er godt blandet og du har en glatt og fin suppe. Smak til med salt og pepper.

Avkjøl og server.

Tips: Pass godt på tapasbordet

Her finner du flere oppskrifter med Gazpacho

Her finner du flere tapasretter som du kan kombinere med

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Oppskrift fra boka Mat på 15 minutterav Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley, Paul LøweGyldendal Forlag

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen