Granateple- og vannmelonslush
Foto: Angelafoto

Granateple- og vannmelonslush

Slush smaker fantastisk når det er varmt. Denne ellers også. Og den er veldig enkel å lage med et litt eksotisk preg.

Fremgangsmåte

Kjør granateplefrø og vannmelon i en blender. Hell gjennom et dørslag for å fjerne frøene. Bland med melis, krydder og salt.

Hell blandingen i en langpanne som du får plassert i fryseren. Her bør den stå i 3-6 timer avhengig av hvor stor form og hvor kald fryseren din er. Du kan sjekke innimellom for å finne ut om den er gjennomfryst.  Skrap opp isen med en gaffel. Brus en isskje eller spiseskje for å forme kuler om du ønsker det. Men en slush eller granite skal helst være «smuldrete». 

Du kan også tilsette hakkete mynteblader like før servering. 

Tips:
Server den sammen med naturell youghurtiskrem for ekstra fyldig smak.

Tips til de voksne:
En ikke helt tørr musserende smaker fortreffelig på toppen av denne slushen. Prøv gjerne Champalou Vouvray Brut eller den søtere Massa Anarchia. God topping er ikke minst By the Dutch Batavia Arrack – en indonesisk rom som er ekstremt konsentrert og som bygger opp om den eksotiske touchen på slushen. Men vi snakker bare om ca 1 ss. 

Her finner du mange flere desserter med is

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen