Grateng med vossakorv og rosenkål
Foto: Matprat / Mari Svenningsen

Grateng med vossakorv og rosenkål

Vossakorv er mettende og godt. Du kan bruke den til mye. Her er et forslag hvor Vossakorv blir en del av en grateng med rosenkål.

Fremgangsmåte

Ta av skinnet på vossakorven og del skjær den i små terninger.

Rens og del rosenkålen i to, og kok i lettsaltet vann i ca. 4 minutter.

Skrell og finhakk løken. Stek løken i en kjele sammen med vossakorven. Ha i rosenkål og fløte. La det koke opp.

Rør inn halvparten av osten. Hell blandingen over i en ildfast form. Strø over resten av osten. Stekes på 250 grader i 10 minutter i øverste del av stekeovnen.

Serveres med ris og/ eller salat.

 

Se flere gode gratenger

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen