Gresk omelett med artisjokk, paprika og fetaost
Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Gresk omelett med artisjokk, paprika og fetaost

Du har sikkert noe i kjøleskapet som du kan kombineres med egg og la det bli til en omelett. I denne oppskriften tar vi utgangspunkt i hvordan grekerne lager den.

Fremgangsmåte

Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Bland inn fetaost og persille.

Fres artisjokkbiter og paprika i litt smør. Hell i eggeblandingen og trekk den stivnede røren inn mot midten.

La omeletten steke noen sekunder før den brettes dobbelt.

Server varm med en god salat ved siden av.

Tips: I stedet for å brette omeletten dobbelt kan du legge over lokk og la omeletten stivne som en eggepanne ved svak varme.

Her finner du flere deilige omeletter

Flere oppskrifter med fetaost

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 14 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen