Grillet fennikel med parmesanost
Foto: Astrid Hals

Grillet fennikel med parmesanost

Legg fennikel på grillen med osten og du har ett helt lite måltid eller som tilbehør til annen grillmat.

Fremgangsmåte

Del fennikelene i to og kok de i lettsaltet vann i 5 minutter.

Tørk av og avkjøl. Smør fennikelen inn med olivenolje og høvle parmesan over snittflaten.

Grill fennikelen på indirekte varme (ikke rett over glørne) og med parmesanen opp, under lokk i 10 minutter. Den skal ha fine grillstriper under og osten skal være godt smeltet og gyllen.

Legg grønnsakene på grillen

Tips: Godt tilbehør til grillet mat og spesielt til lammeretter.

Grønnsaker er strålende grillmat

Se alle de gode grilltipsene her

Se alle de utvalgte deilige oppskriftene med fennikel

Her finner du alle oppskriftene vi har med fennikel

Fennikel kan også brukes i desserter - bare se denne oppskriften

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 25 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen