Grillet kje-ribbe med fløtegratinerte poteter og smørdampet brokkoli

Fremgangsmåte

Slik gjør jeg:
Bland olje, sennep og krydder. Pensle ribben med olje, sennep og kryddermixen, dryss over litt salt Grill ribben på rist i 15-20 min. på ikke altfor hard varme.
 
Slik gjør jeg:med potetene:
Skiv opp potetene, varm dem opp forsiktig i en gryte, dryss over finhakket, frisk dill og gjør noen omdreininger med pepperkverna. Dryss litt salt over. Varm dette opp i smeltet smør i 5-8 minutter, ha i halvparten av fløten, la det surre i ytterligere 5 minutter. Hell blandingen over i en ildfast form, og hell over resten av fløten. Dryss revet hvit geitost over. Gratiner potetene i 20 minutter.
 
Smørdamp brokkoli, og maten er ferdig til servering! Vel bekomme!
 

Sendt inn av Øivind Storvik

4
4/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen