- Skrap fiskeskinnet rent for skjell. Dryss salt på laksefiletene og pensle dem med olje.
- Stek fisken på grillen eller i en grillpanne, ca. 4-5 minutter med skinnsiden ned. Snu fisken og stek den ca 1 minutt på den andre siden.
- Rens og del fennikelknollene i to på langs, skjær dem deretter i tynne skiver tvers over.
- Rør sammen rømme og gressløk og rør inn fennikel og rødløk.
- Legg opp fennikel- og løksalaten på tallerkenen og ha ruccolasalten over. Legg den nygrillede laksen over og server sammen med dampede nypoteter.
Tips:
Grillede småpoteter er ekstra lekkert til. Deler du dem i to, tar det bare 10 minutter på grillen.
Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen
Og her finner du veldig mange deilige grillretter
Mariner selv med disse gode marinadene
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig