Grunnoppskrift på omelett
Foto: Alf Børjesson

Grunnoppskrift på omelett

Skal du lage omelett kan du starte med denne oppskriften. Deretter kan du fylle på med godsaker alt etter smak og behag.

Fremgangsmåte

Visp sammen egg, vann (ikke melk) og salt og hell røren i en liten stekepanne. Pannen må være så varm at en smørklatt freser når den slippes i.

Trekk røren inn mot midten, slik at massen på toppen flyter ut til sidene.

Legg ønsket fyll på den ene halvdelen og den andre halvdelen brettes over. Hvelv omeletten over på tallerken slik at undersiden kommer opp.

Alt må skje hurtig slik at omeletten ikke blir svidd i pannen! Omeletten vil være ferdig på under 1 minutt. 

Her finner du mange spennende omeletter

Se alt det god du kan bruke egg til

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 35 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen