Gylden Cabarè

Fremgangsmåte

(Denne cabareen er nydelig til sjømat eller lyst kjøtt/fugl).
Kok opp vannet og tilsett aspiken som forklart på posen. Skrell agurken og kutt den i bittesmå firkanter. (Skrubb og vask agurken nøye hvis du velger å ikke skrelle den). Skjær også rødløken i små biter og fres den blank i olivenolje. Legg løken på rist eller bakepapir til all oljen er rent av. Legg nå løk og agurk lagvis i en pen form og hell over aspiken. La stå kaldt til den er stivnet. Ta den over på et litet fat og pynt rundt med remulade og lime/alternativt sitron.
 
Tips: (vintervarianten)
Kjøp en god leverpostei, grov type, lang form. Varm den forsiktig i vannbad i ovn på ca. 180 grader og fres noen sjampinjonger i olivenolje i mellomtiden. Server dette til deilig hjemmebakt brød eller grove rundstykker, med skikkelig smør til. Garantert en vellykket lunsj eller som et måltid på kvelden.
 

Sendt inn av Siw Midtrud

Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her