Gylne pakker (Thailand)

Fremgangsmåte

(30 stk)

Kjør vårløk og vannkastanjer i en hurtigmikser, tilsett kjøttdeigen og sausen og kjør til en glatt pasta.

Pensle hver deigplate med en smal bakepensel. La det være igjen en 2 cm bred stripe fra kantene.

Legg en teskje med fyll i midten av hver deigplate. Klem sammen deigplatene hvor de er fuktet, som en pose rundt fyllet, og toppen bretts ut. Sett pakkene på et melstrødd fat.

Oljen varmes opp til det legger seg en liten dis over overflaten. Reduser varmen litt. Stek pakkene 6 stykker av gangen, til deigen har blitt gyllen.

Ta pakkene opp av oljen med en hullsleiv og la det renne av seg på en rist dekket med kjøkkenpapir.

Serveres varme sammen med søt chilisaus.

Sendt inn av Apéritif

Forsiden akkurat nå
Fennikel er sommersmaken for mange - særlig når den spiller hoderollen i en salat som denne
Dagens rett

Fennikel er sommersmaken for mange - særlig når den spiller hoderollen i en salat som denne

Men også de andre friske salatingrediensene bidrar nå som de er på topp.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når kjøttet serveres på en grønnsaksseng, blir det vinn-vinn
Dagens rett

Når kjøttet serveres på en grønnsaksseng, blir det vinn-vinn

Med så mye grønnsaker, trenger du mindre kjøtt og de tilfører hverandre gode smaker gjennom måten retten lages på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Endelig er jordbærene her og de kan nytes på utallige måter
Guide
Oppskrifter jordbær 

Endelig er jordbærene her og de kan nytes på utallige måter

Jordbær får vi ikke nok av nå mens sesongen er på topp. Prøv en av disse oppskriftene med sommerens sunneste i hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er folkefavoritten blant oslorestaurantene

Brasserie France er restauranten som flest gjester har brukt DinnerBooking for å sikre seg restaurantbord i Oslo.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Disse grillspydene blir dagens høydepunkt
Dagens rett

Disse grillspydene blir dagens høydepunkt

Denne oppskriften på grillspyd med laks er rask å lage, og lar seg fullføre i så vel panne som på grill.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vannmelon og whisky er en super kombinasjon for en sommerlig drink
Ukens drink
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her