Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Helgrillet filet av svin med sennnepsdressing eller pepperrotdressing
Apéritif

Helgrillet filet av svin med sennnepsdressing eller pepperrotdressing

Skal du grille dette deilige kjøttet, skal du følge vår en enkle oppskrift. Du blir helt sikkert fornøyd med resultatet.

Fremgangsmåte

Gni inn fileten med krydder.Grilltiden er avhengig av hvordan du ønsker kjøttet stekt.

Kjøttet stekes på grillrist over høy varme, ca. 4-5 minutter på hver side. La fileten ettersteke på svakere varme.

Indrefilet blir etterstekt ved middels varme i ca. 3-4 minutter på hver side. Ytrefilet trenger noe lengre tid.

La kjøttet hvile noen minutter før det skjæres opp. Da forhindrer du at kjøttsaften renner ut.

Dressing:
Bland sammen alle ingrediensene og la dressingen stå og trekke en stund før servering.

Server med salat samt disse båtpotetene som du fint kan lage på grillen. 

Tips:
Dressinger setter en ekstra piff på grillretter. De er enkle å lage istand på forhånd. Og holder seg opp i mot en uke i kjøleskap i boks med tett lokk.

Se våre andre oppskrifter på helgrillet filet

Her får du veldig mange oppskrifter på herlige grillretter

 Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten
Dagens rett
Kyllingfilet i balsamicosaus

Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak
Dagens rett
Surdeigpannekaker med grillet pak choy, hummus og aioli

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak

Byggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Dagens rett
Skrei med pastasalat og parmesansaus
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her
s