Hjemmelaget spareribs
Foto: mphillips007

Hjemmelaget spareribs

Selvfølgelig griller du selv denne retten. Du kan be gjestene å sette seg om 20 minutter hvis de ikke allerede sitter der og nyter noe i glasset.

Fremgangsmåte

Lag marinade av ketchup, honning, rødvinseddik, sennep og evt. grillkrydder.

Smør grillmarinaden over ribbena og legg dem over ribbena og legg dem på grillen. Grill spareribs ca. 10 minutter på hver side.

Tilbehør som smaker godt ved siden av er: grillede maiskolber, grillede tomater, grillet løk med urter, bakt potet med rømme og en salat laget av grønn og rød salat, vannmelon og løk i ringer.

Et ekte amerikansk tilbehør er coleslaw (kålsalat) og en skikkelig bbq-saus til spareribsen.

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen