Hjerter av cookie-deig  dyppet i sjokolade
Foto: Caroline Tengen

Hjerter av cookie-deig dyppet i sjokolade

Disse sjokoladehjertene varmer godt selv om de ikke skal stekes.

Fremgangsmåte

Visp smør, brun farin, demerarasukker og vaniljesukker i en bolle. Ha i melk og hvetemel, og rør om.

Hakk mandler og hasselnøtter fint og bland inn. La deigen hvile i kjøleskapet i 30 minutter.

Tips:
Ha i litt mer mel om deigen fortsatt er løs. 

Kjevle ut deigen på melet bakebord til en tykkelse på ca. 2 cm. Stikk ut hjerter med en liten hjerteform, og sett i fryseren i ca. 20 minutter.

Smelt imens den mørke sjokoladen. Ta ut hjertene, dypp dem i sjokoladen og strø på litt hakkede nøtter. La stivne i kjøleskap.

Sendt inn av Dansukker.no

5
5/5 etter 17 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen