Hønsesuppe med purre

Fremgangsmåte

Tin dypfryst høne, ta ut innmat, og skyll den godt. Legges hel i en stor kjele. Vask og rens grønnsaker, og del de i forholdsvis store biter. Legg grønnsakene i kjelen, fyll på med vann, og tilsett salt og laubærblad. La småkoke under lokk i 1½ -2 timer, til lårbenet løsner lett. Ta hønen opp, og la avkjøle ca. 10 min. Skjær kjøttet i pene skiver, og hold det varmt under aluminiumsfolie. Sil hønsekraften, og hell den tilbake i en ren kasserolle. Skyll purrene godt, og del dem i 2 cm brede lengder som skal surres myke og blanke i margarin. Krydre purren med tørket basilikum, og ha den i hønsekraften, sammen med det oppskjærte hønsekjøttet. Anrettes i dype porsjons tallerkener, og dekoreres med frisk basilikum.

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen