Hot barbeque-salat
Foto: Mari Svenningsen

Hot barbeque-salat

Når du griller er denne salaten alle vil ha mer av Hot barbeque-salat. Lag rikelig med denne oppskriften.

Fremgangsmåte

Legg grillspydene i bløt i ca 20 minutter.

Vask potetene og del dem i to på langs. Vend potetene i oljen, krydre med barbequekrydder og legg dem i ildfast form.

Sett formen i ovnen og stek på 225 grader i ca. 20 minutter.

Del tomaten i to. Smør en spiseskje barbequesaus på hver av snittflatene. Stek tomatene med snittflaten opp sammen med potetene de siste 10 minuttene.

Tre kjøttet på trespyd. Krydre med paprika, salt og pepper. Stek spydene i 3-4 minutter på hver side i en panne eller på grillen.

Legg salaten i en bolle og server med de bakte potetene, tomatene og grillspydene.

barbequekrydder

Deilige salater

Herlige grillretter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 23 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen