Sendt inn av Trond Svendgård,Svendgårds, Bodø
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Herlige kamskjell smaker ekstra godt med fenikkel og vinterens beste sitrus. Denne lekre retten kan du imponere med
Hyse eller kolje som mange kjenner den som er av en eller annen grunn mest kjent for sin hvithet og dermed ettertraktet i fiskefarse. Men det er jo egentlig veldig trist for fisken smaker aldeles fortreffelig som den er.
Denne lettvinte og sommerlige retten passer like godt på kakebordet som til dessert.
Les hele sakenDet er fordi rosevinen er omtrent som en hvitvin, og hvitvinene er sublime uttrykk av drue og jordsmonn.
Les hele sakenPølser blir nesten ikke bedre når de serveres med hjemmelaget potemos.
Les hele sakenMørkt øl som bayer er en veldig god ingrediens til blåskjell - og selvsagt godt å drikke til.
Les hele sakenSkal du ut å reise med fly til utlandet i sommer, er det verd å merke seg disse vinene og siderne i taxfreebutikken.
Les hele saken