Indianerkotelett til barneselskapet
Foto: Mari Svenningsen

Indianerkotelett til barneselskapet

Fremgangsmåte

Snitt ca. 1 cm tynne strimler nedover i koteletten. Dryss på salt og pepper.

Smelt margarin/olje i pannen. Kotelettene stekes i varm panne, ca. 1½ min. på hver side.

Trekk pannen fra platen, legg på lokk, og la kotelettene ettersteke i ca. 5 min.

Kok risen og la den dampe seg litt tørr, hakk opp paprika og bland den i den ferdigkokte risen.

Servers med chilisaus, tortillachips og grønnsaker ved siden av.

Flere oppskrifter for barna finner du her

Tips: Her kan du godt bruke hurtigris dersom du har lite med tid, og dette er også perfekt på grillen.

• Flere gode oppskrifter på koteletter finner du her

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen