Indisk hønsesuppe med karri og gurkemeie

Denne hønsesuppen med sterkt indisk preg lager du raskt. Vi lover deg et herlig måltid.

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i strimler.

Finhakk løk og hvitløk, og surr det i en kjele med karri til løken er blank.

Tilsett resten av krydderet, strø over hvetemel og spe med kraften.

Tilsett ris og la suppen koke ca. 20 minutter til risen er mør.

Smak til med sitronsaft og eventuelt mer krydder før servering.

Server med brød eller annet bakverk.

Her finner du flere gode supper

Tips: I stedet for kokt høns kan du godt strimle kyllingkjøtt og koke dette i hønsekraften.

Dersom du har dårlig tid er kan du finne ferdig kyllingkraft (ikke terning) i butikkhyllene.

Den beste kraften lager du selv - se hvordan her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen