Innbakt biff med peppersjysaus
Foto: Mari Svenningsen

Innbakt biff med peppersjysaus

Himmelen for mange er et mørt kjøttstykke som er perfekt stekt. Men å pakke inn biffen er ikke det vi gjør oftest. Med ekstra smaksrikt fyll, blir denne biffpakken særdeles velsmakende.

Fremgangsmåte

Krydre biffene og brun dem raskt i litt olje på sterk varme i ca. 1 minutt på hver side.

Kjevle ut butterdeigsplatene, og legg på biffene.

Smør osten på toppen av biffene og legg på hakkede krepsehaler og soltørkede tomater. Pakk butterdeigen sammen, og trykk langs kantene med en gaffel.

Pensle med sammenvispet egg, og stek på 200 grader i 15 minutter.

Lag sjysaus og tilsett litt hakkede soltørkede tomater.

Lær mer om hvordan du skal tilberede biffkjøtt her 

Prøv denne oppskriften på peppersjysaus

Server med en grønn salat og eventuelt stekte poteter.

 
 
 
 
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 12 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen