Italiainspirert lunch-ciabatta
Foto: boblin

Italiainspirert lunch-ciabatta

Her har vi latt oss inspirere av hvordan italienerne vil ha sin ciabatta. Kjapt å lage og smaker deilig.

Fremgangsmåte

Lag først en vinaigrette der du blander oljen, hvitvinseddiken og urtene, disse finkuttes. Smak den til med salt og pepper.
 
Skjær chiabatta brødet i to og legg hvitløkssmøret oppå. Gratiner dette så under en salamander eller i en stekeovn høyt oppe. Finkutt olivenen og champignonen, bland dem med løken, "bind" dette så sammen med vinaigretten.
 
Ta ut ciabatta-brødene og fordel den ovennevnte blandingen oppå brødene, man kan servere den med litt revet lollo-salat, det er en smakssak.
 
 

Sendt inn av Tor Martin Hansen

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen