Kalkunmedaljong med rødvinssaus
Foto: Kim Holthe

Kalkunmedaljong med rødvinssaus

Fremgangsmåte

Skjær fileten i 3 cm. tykke skiver og ha på fyllet. Rull sammen og fest med en ostepinne eller tannstikker. Ha på salt og pepper. Stek medaljongene raskt på hver side og etterstek i ovn ved 200 °C i ca. 10 minutter.

Hakk løk og hvitløk og ha det i en kjele sammen med rødvin, kraft og balsamico. La sausen koke inn til omtrent det halve. Sil fra løken og pisk inn smør. Smak til med salt og pepper.

Server kalkunmedaljonger med stekte småløk, kantareller, lettkokt frisk asparges, aspargesbønner, sukkererter og saus. Til retten smaker det godt med duchessepoteter eller fløtegratinerte poteter. Pynt kalkunmedaljongen med salvieblader og røde tranebær.

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 8 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen