Kålrotpai med snøfrisk
Foto: Astrid Hals

Kålrotpai med snøfrisk

Lag en litt annerledes pai med kålrot og snøfrisk. Smaker herlig. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Skrell og strimle kålroten fint eller riv den grovt. Rens og skjær purren i tynne ringer.

Kle en form med paidegen, prikk bunnen godt med en gaffel og fordel kålrotstrimler og purre over.

Visp sammen egg og fløte og smak til med gressløk, salt, pepper og kajennepepper. Hell det i formen. Fordel snøfrisk på toppen.

Stek paien nederst i ovnen på 170 grader til fyllet har stivnet og kålroten er mør - ca. 45 minutter.

Server gjerne en grønn salat eller tomatsalat til.

Fristende internasjonale retter

Her finner du 25 flotte vegetaroppskrifter

Hvis du er på jakt etter enda flere ligger de her

Les mer om raw food

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

5
5/5 etter 12 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen