Kamskjell med sitron og ingefær

Kamskjell med sitron og ingefær

Selvfølgelig kan du legge kamskjellene i en wok-panne. Med tilbehøret kan du raskt servere en himmelsk rett.

Fremgangsmåte

Skjær de hvite lukkemusklene i tykke skiver. Løsne rognposene og la dem være hele. Varm 2 ss av oljen i en wok. Ha i lukkemusklene og stek dem på middels varme i 2 minutter under stadig omrøring. Legg dem på et fat.

Varm resten av oljen i woken til den er svært varm. Ha i vårløk og fres den i et par sekunder, tilsett sitronsaft og risvinen/sherryen og kok op. Rør inn den syltede ingefæren sammen med laken.

Ha kamskjellene tilbake i woken sammen med stekekraften og bland raskt på sterk varme til alt er gjennomvarmt. Tilsett rognen og fres under omrøring i 30 sekunder. smak til med salt og pepper og server retten med en gang, pyntet med sitronskiver.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kamskjell

Lyst på en annen wokrett finner du de her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Oppskrift hentet fra Wokbibelenutgitt på Schibsteds forlag

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen