Kamskjell med syltede rødbeter og snøfrisksaus

Kamskjell med syltede rødbeter og snøfrisksaus

Fremgangsmåte

Stek kamskjellene i smør ved medium varme i 1½ minutt på hver side. Strø på salt og pepper og kryst over sitronsaft.

Skjær rødbeter i tynne skiver og del endestykkene i terninger.

Kok sammen eddik, sukker, hele hvitløkbåter og olivenolje. Kok rødbetskivene i vinagretten til de er møre.

Surr løk til snøfrisksausen og hell på hvitvin. La det koke ned. Ha i fløte og pisk inn osten i skjeer til sausen tykner. Smak til med salt og pepper.

Legg rødbeteskivene og -terningene på tallerken med vinagretten. Legg på kamskjellene. Fordel snøfrisksausen rundt og pynt med strimlet sitronskall og kjørvel.

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

4
4/5 etter 9 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen