Karrysuppe med hønsekjøtt

Fremgangsmåte

Kyllingen /Høns deles i små porsjonsstykker. Tørk dem i et rent glasshåndkle eller kjøkkentørk. Løk hakkes fint og brunes i en tykkbundet gryte. Tilsett karry og et fedd hvidløk og rør godt rundt. Tilsett kylling stykkene, som brunes på alle sider, og spe med varm buljong. Grovhakket selleri og persille tilsettes og bringes til kokepunktet. Rør Maizenamel ut med litt kald buljong og sett jevningen på suppen. Legg lokket på og suppen skal nå surre ca. 3 kvarter til 1 time inntil kjøttet er mørt og nesten faller fra bena. Ta kjøttet opp og hold det varmt. Suppen siles gjennom en sigt. Suppen helles tilbake i gryten og leger med fløten. Legg kylling stykkene tilbake i suppen. Serveres med flüte og evt. safranris.

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen