Kedgeree Indisk ris med røkt fisk

Fremgangsmåte

1) Ha den røkte fisken i en kasserolle og hell kokende vann over og la det trekke i
ca 10 min. La ikke vannet koke! Ta fisken opp og fjern skinnet og bein.
2) Stek løken blank i olje. Tilsett risen og rør til den er gjennomsiktig. Krydre med muskat.
3) Tilsett 2 l vann fra fisken, og kok risen ca 15 min. til den er mør og vannet er fordampet.
4) Rør fløte og smør inn og smak til med salt, pepper og karri. Risen skal bli gul og lekker.
5) Ha så i fisken i biter, og rør det forsiktig i.
Servér kedgeree i et serveringsfat og pynt med persille, egg- og tomat båter. Smaker godt med kokte grønnsaker med erter og gulrøtter eller salat til. Tine smøret må stå på bordet så hver kan ha det på retten.

Sendt inn av Elizabeth Marie Knudsen EPost : elbeth@online.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen