Kjøttpudding med mais og paprika

Kjøttpudding med mais og paprika

Fremgangsmåte

Finhakket paprika og mais røres inn i farsen. Fyll en smurt form med farsen, og lag en glatt overflate. Stikk inn et steketermometer.

Stekes i ovn ved 175° C i ca. 40-50 minutter. Den er ferdig når steketermometeret viser 70° C.

Tips: Kjøttpuddingen er også god på brødskiven til lunsj.

Sausen:
Smelt margarin og rør inn hvetemel. Buljongkraft has i litt og litt om gangen. Rør godt mellom hver gang, slik at man unngår klumper. Tilsett sjampinjongbitene og la sausen småkoke i ca. 10 minutter.

Smak til med soyasaus og pepper (kraften som har sevet ut av kjøttpuddingen under steking, kan siles og helles i sausen til passelig konsistens).

Hakket persille tilsettes like før servering. Server gjerne med en frisk salat til.

Sendt inn av Matprat.no

3
3/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen