Kokos- og rømme panna cotta

Kokos- og rømme panna cotta

Dette er italienernes svar på fløtepudding med en litt annen vri. Med rømme og kokos smaker den herlig.

Fremgangsmåte

Kok opp kokosmelk, sukker og melk. Legg gelatin i kaldt vann i fem minutter. Kryst ut mest mulig vann og rør den ut i kokende vann. Hell blandingen deretter i melken og rør godt. Avkjøl i iskaldt vann. Pisk seterrømmen og brett den forsiktig i melkeblandingen. Fordel i porsjonsskåler eller hell i en vakker serveringsbolle.

Ananas- og mango-salat:
Skrell mango og ananas og skjær i terninger, 1x1 cm. Rør sukkeret ut i limesaften og bland med tabasco. Hell over frukten sammen med urtene og bland godt.

Server salaten ved siden av eller legg et lag oppå panna cottaen.

Her finner du flere småretter som passer utmerket til koldtbordet

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 9 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen