Kokoseplekake
Foto: Peter Kam

Kokoseplekake

Gi eplekaken et ekstra smakstilskudd. Det gjør du ved å bruke kokos. Garantert en kake du vil bake mange flere ganger.

Fremgangsmåte

Skrell eplene, del dem i to og ta ut kjernene. Legg eplehalvdelene i en smurt form med den runde siden opp.

Pisk eggedosis av egg, sukker og vaniljesukker. Bland i mel og kokos, og vend det inn i deigen sammen med margarinen. Hell deigen over eplene.

Stek kaken på midterste rille i ovnen ved 175 °C i ca. 25 minutter.

Sikt over litt melis ved servering. Serveres lunken med litt vaniljesaus, vaniljeiskrem eller vispet krem smaksatt med vaniljesukker.

Lettversjonen er kesam. 

Har du lyst til å bake en annen kake med epler så finner du veldig mange forslag her

Se alt det andre du kan lage med kokos 

Her finner du veldig mange kakeoppskrifter

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Dansukker.no

4
4/5 etter 25 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen