Koteletter i form
Foto: Kim Holthe

Koteletter i form

Her får du en enkel oppskrift på koteletter i form med grønnsaker. Denne deilige retten har en mild og barnevennlig saus. Du kan selvfølgelig variere med krydder og urter etter smak.

Fremgangsmåte

Del nakkekotelettene i to, strø på salt og pepper og brun dem raskt i panna.

Vask, skrell og skjær poteter, gulrøtter, selleri og kålrot i staver, løken i båter og purren i ringer.

Legg koteletter og grønnsaker lagvis i en leirgryte evt. ildfast form med lokk. Hell over buljongen. La retten steke på 175° C i ca. 2 timer.

Server med godt brød.

Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 55 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen