Krumkaker med tyttebærsmørkrem

Krumkaker med tyttebærsmørkrem

De ligger der kanskje og tørker etter de første juledagenes gjensynsglede. Så er det ingen som fristes av krumkakene lenger. Inntil de fylles med en syrlig rosa smørkrem.

Tilberedningstid

40 minutter

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Krumkaker
1.5 dl sukker
Smørkrem
5 dl melis
100 g kremost

Fremgangsmåte

Krumkaker:
Rør sammen smør, sukker og mel og spe med vannet til det blir en klumpefri røre. Varm krumkakejernet, smør grundig før første stekeomgang.

 

Legg ca. 1 ss røre i jevnet, trykk sammen og stek i 1–3 minutter avhengig av varmen. Løsne med en stekespade, og rull raskt sammen.

Smørkrem:
Visp smøret til det blir hvitt. Tilsett melis, tyttebærpulver og kremosten. Fortsett å vispe en liten stund.

 

 

Ha kremen i en sprøytepose, og sprøyt inn i endene av krumkakene.

Sendt inn av Dansukker

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen